Kranten foto


Boksclub Pettit is een boksclub voor jong en oud, man en vrouw. De minimale leeftijd is 12 jaar, dit geld voor zowel jongens als meisjes.

Boksen is een goede manier om onder professionele leiding aan je conditie te werken zodat de sport je in positieve zin zelfvertrouwen geeft en dat je leert je tegenstander te respecteren. Met boksen kun je je incasseringsvermogen zowel fysiek als mentaal ontwikkelen.

Boksen is absoluut geen gewelddadige sport waarbij je zo vaak en zo hard mogelijk je tegenstander op het hoofd en lichaam moet slaan met als doel deze tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen.
Deze denkwijze is uitsluitend geschikt voor macho's die vooral in de kroeg hun talenten ten toon spreiden en die er op gericht zijn zich deze manier van vechten met een minimum aan trainingsinspanning en inzicht eigen te maken.

Onze visie is wel, dat boksen een goede manier is om, onder gediplomeerde leiding, aan je conditie te werken; dat de sport je, in positieve zin, zelfvertrouwen geeft; dat je leert je tegenstander te respecteren en dat boksen je incasseringsvermogen, zowel fysiek als mentaal helpt ontwikkelen.

Mocht je na het lezen van deze informatie gemotiveerd zijn om te gaan boksen dan bieden wij je de mogelijkheid om eerst twee keer geheel vrijblijvend mee te trainen. Na de tweede training beslis je of je je als lid gaat inschrijven bij de Boksclub.

trainingen